Bootcamp Team / City Bootcamp

Sinds 1 januari 2022 hebben Bootcamp Team en City Bootcamp de handen in een geslagen om samen Bootcamp in Nederland nog beter op de kaart te zetten . Na ruim anderhalf jaar samen te hebben gewerkt is er besloten om beide organisaties tot een te voegen onder de naam: Team City Bootcamp.

Alles wat Bootcamp Team was, blijft allemaal hetzelfde, het enige wat er aangepast is, is de naam, nieuw logo, nieuwe kleuren, een nieuw systeem en een nieuwe website. We trainen nog steeds op dezelfde locaties & parken en staan onze trainers nog iedere dag klaar voor jou!

Meest gestelde vragen:

Naast een nieuw systeem, nieuwe website, nieuw logo en nieuwe kleuren eigenlijk niets.

We blijven nog steeds op alle dezelfde locaties Bootcamps geven met dezelfde trainers!

Jazeker! Alle gegevens + lidmaatschappen en strippenkaarten die in het systeem van Bootcamp Team stonden zijn rechtstreeks overgezet naar het nieuwe systeem van Team City Bootcamp.

Hierover heeft ieder lid een SMS + mail gehad met daarin alle informatie.

Deze niet ontvangen of klopt er iets niet qua gegevens? Laat het ons dan weten via de mail! info@citybootcamp.nl

Via deze link kom je uit op ons portaal, hier kan je zelf opnieuw een lidmaatschap of strippenkaart afsluiten en daarna kan je meteen aan de slag!

Via deze link kom je uit op ons rooster, hier dien je alleen nog even de juiste locatie(s) bij HQ te selecteren waar jij graag wilt trainen.

Vanuit hier kan je je meteen inschrijven voor een van onze lessen!

Bij Team City Bootcamp wordt er gebruik gemaakt van een ‘Webbasedapp’ dat betekent dat je de App op je apparaat kan installeren zodra je via deze link naar ons portaal gaat.

Je krijgt dan een melding of je deze wilt toevoegen.

Krijg je deze melding niet? Dan kan je het doen door op delen van je browser te drukken en vervolgens op ’toevoegen aan apparaat’.
Op deze manier wordt de app op het beginscherm van je apparaat geïnstalleerd.

Je kan ons het beste even een mailtje sturen met daarin je vraag, dit kan naar info@citybootcamp.nl

Wil je meedoen? Probeer het uit!