Bootcamp

Lesaanbod

Low-Level Bootcamp

Geen sport ervaring? Geen probleem!

Low-Level Bootcamp

Tijdens de beginners Bootcamp les ontdek je de basisprincipes van bootcamp. Onder deskundige begeleiding leer je diverse oefeningen en technieken om je kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Samen met mede-beginners werk je hard en motiveer je elkaar om je doel te bereiken. Een leuke start op weg naar een gezondere levensstijl!

All-Level Bootcamp

Leuke trainingen voor iedereen

All-Level Bootcamp

Welkom bij onze all level Bootcamp! Deze workout is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau of achtergrond. Onze getalenteerde trainers passen de oefeningen aan om aan jouw behoeften te voldoen. Doe mee en ontdek een leuke en motiverende sfeer waarin we samen streven naar een gezonde en actieve levensstijl!

High-Level Bootcamp

Veilig je grenzen verleggen!

High-Level Bootcamp

Bij de High-level Bootcamp word je begeleid door een gediplomeerde trainer. De oefeningen hebben een hoge intensiteit en zijn zwaarder en sneller dan bij de Low-level Bootcamp. Samen met andere enthousiaste Bootcampers ga jij nieuwe uitdagingen aan en verleg je jouw grenzen. J ezult merken dat je snel sterker en fitter wordt!

Box Bootcamp

Een intensieve en leuke workout voor iedereen

Box Bootcamp

De Box Bootcamp is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en leert over verschillende bokstechnieken. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je aan de slag met verschillende oefeningen en technieken. Met de juiste boksmaterialen gaan we bij deze training tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost.

Aan deze training kan iedereen meedoen, ongeacht niveau of ervaring. 

Power Bootcamp

Wordt fit en sterk!

Power bootcamp

In de power Bootcamp les ga je tot het uiterste! Onder begeleiding van ervaren trainers verleg je jouw grenzen met uitdagende oefeningen en circuits. Je zult je kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen op de proef stellen. Een zware, maar bevredigende bootcamp training die je fitter dan ooit zal maken!

Aan deze training kan iedereen meedoen, ongeacht niveau of ervaring. 

Wil je meedoen? Volg een proefles!