Vitaal Fit: blijf gezond en mobiel!

Wil je gezond, vitaal en mobiel blijven? Samen met een groep leuke mensen ga je veilig en verantwoord aan de slag! Na de eerste les wil je volgende week weer terugkomen!

Wil je gezond, vitaal en mobiel blijven? Samen met een groep leuke mensen ga je veilig en verantwoord aan de slag! Na de eerste les wil je volgende week weer terugkomen!

Doe mee op je eigen tempo

De lessen zijn speciaal gemaakt voor mensen tussen de 55 en 75 jaar. Je hoeft jezelf niet aan te passen aan het niveau van je buurman of buurvrouw. De leuke, afwisselende en op maat gemaakte oefeningen zorgen ervoor dat je gemotiveerd en betrokken blijft!

Maak nieuwe vrienden

Bij ons draait de les niet alleen om fit worden, maar ook om nieuwe vriendschappen. Tijdens de training help je elkaar, moedig je elkaar aan en deel je ervaringen. Samen lachen, bewegen en genieten is ons doel.

Sport veilig & verantwoord

Maak je geen zorgen als je denkt dat Bootcamp niet voor jou is. Onze ervaren en gediplomeerde instructeurs bieden veilige en effectieve trainingen die zijn afgestemd op senioren. Doe vandaag nog mee en zet de eerste stap naar een gezonder leven!

Gratis proefperiode

Bij Team City Bootcamp bieden we een gratis proefperiode van twee weken aan, zodat je zonder verplichtingen kunt ervaren hoe onze lessen je fitter en energieker maken. Na deze proefperiode zijn er verschillende mogelijkheden om door te gaan, zoals een strippenkaart waarmee je per les betaalt of je kiest voor een lidmaatschap die past bij jouw situatie.

Wil je het een keer uitproberen? Tijdens een telefoongesprek horen we graag wie je bent, of je blessures hebt en waar onze trainers rekening mee moeten houden. Op basis hiervan melden wij je aan voor de proefles die goed past bij jou. Doe ook mee en zet de eerste stap naar een gezondere en actievere levensstijl! Klik hier om jezelf aan te melden.

Samen met een groep leuke mensen ga je veilig en verantwoord aan de slag!

Lesrooster

De afgelopen periode is de vraag van 55 plussers toegenomen om te komen Bootcampen. Om deze reden zijn er al op diverse locaties speciale Vitaal Fit lessen opgezet, zie onderstaand de plaatsen waar we al Vitaal Fit lessen aanbieden.

  • Nijmegen (twee keer in de week)
  • Utrecht (twee keer in de week)
  • Den Bosch (twee keer in de week)
  • Rotterdam (twee keer in de week)
  • Tilburg (vanaf september)

Staat jouw plaats er nog niet tussen? Geen probleem, laat je gegevens achter en dan gaan we op onderzoek uit of we bij jou in de buurt ook een Vitaal Fit bootcamp les kunnen organiseren. Ook is het mogelijk om als 55 plusser mee te doen aan onze reguliere Bootcamp lessen. Al onze workouts worden aangepast op de individuele deelnemers. Op deze manier kun je altijd meedoen, maar wel op je eigen tempo!

Meest gestelde vragen

Onderstaand de meest gestelde vragen over onze Vitaal Fit Bootcamp lessen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, hiervoor kun je het contact formulier invullen.

Leuk dat je geinteresseerd bent! Graag plannen we een kort telefoongesprek met je in, in deze kennismaking horen we graag je ervaring met sport, eventuele blessures en uiteraard kun je zelf ook vragen stellen aan ons. Na deze kennismaking melden wij je aan voor een gratis eerste proefles die past bij jouw situatie. Laat je gegevens achter op het formulier op deze pagina en een instructeur neemt contact met je op.

Ja, onze senioren bootcamplessen zijn speciaal ontworpen om rekening te houden met verschillende niveaus van mobiliteit en gezondheidsproblemen. Onze trainers passen de oefeningen aan jouw mogelijkheden aan, zodat je op een veilige en effectieve manier kunt deelnemen. We focussen op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en algehele fitheid, met veel aandacht voor individuele behoeften en beperkingen. Aarzel niet om je situatie vooraf met ons te bespreken, zodat we je de best mogelijke begeleiding kunnen bieden.

Ja, bij Team City Bootcamp bieden we senioren graag de kans om een proefles te volgen. Dit is een uitstekende manier om in een ontspannen sfeer kennis te maken met onze trainingen. Tijdens de proefles ontmoet je onze trainers en de groep, en ontdek je hoe plezierig en laagdrempelig onze oefeningen zijn. Het sociale aspect is belangrijk voor ons, en we zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Absoluut! Bij Team City Bootcamp verwelkomen we iedereen, ook als je alleen komt. Veel van onze deelnemers beginnen zonder maatje en vinden snel aansluiting in de groep. Onze lessen zijn niet alleen gericht op beweging, maar ook op het bevorderen van sociale interactie en vriendschappen. Je zult merken dat de sfeer warm en uitnodigend is, waardoor het gemakkelijk is om nieuwe mensen te leren kennen. Kom gerust langs voor een proefles en ontdek hoe leuk en gezellig het kan zijn!

Voor een Vitaal Fit bootcamp les is het belangrijk om comfortabele sportkleding te dragen die je goed zit en waarin jij je comfortabel voelt. Een goed paar schoenen met voldoende ondersteuning is verstandig. Afhankelijk van het weer kun je laagjes dragen die je makkelijk aan en uit kunt trekken. Bij koud weer is een extra laag of een licht jack of vest handig. Twijfel je over de kleren die je nodig hebt, tijdens het telefonische kennismakings gesprek kunnen we je adviseren.

Contact aanvraag

Heb je een vraag? Ben je geïnteresseerd? Of wil je een keer meedoen? Laat onderstaand je gegevens achter en een van onze trainers neemt contact met je op!

Wil je meedoen? Volg een proefles!