FAQ

Meest gestelde vragen

Wil je beginnen met bootcamp? Heb je een proefles gevolgd maar wil je meer informatie of heb je een vraag over je bestaande abonnement? Onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op wij helpen je graag verder.

Lessen

Wat leuk dat je lid bent bij City Bootcamp! Zodra je hebt aangemeld ontvang je de inloggegevens via de mail. Nadat je de inloggegevens hebt ontvangen kun je inloggen via deze website. Door op ‘lessen’ te klikken kun je je vervolgens aanmelden!

Kun je helaas toch niet meedoen? Geen probleem! Je kunt je op dezelfde manier ook weer afmelden.

Bij City Bootcamp kan iedereen sporten, zowel de beginnende als gevorderde sporter kan bij ons terecht! Ben jij benieuwd naar de verschillende niveaus? Klik dan op ‘Bootcamp’ bovenin de site, hier kun je een uitgebreide berschrijving vinden van alle soorten Bootcamps!

Je kent je eigen lichaam het beste, luister daarom goed naar wat het tegen je zegt!

Wij raden altijd aan om te starten met een Low-level Bootcamp, deze les kun je vervolgens gebruiken als maatstaaf om jouw niveau in te schatten. Mocht een Low-level Bootcamp niet uitdagend genoeg zijn kun je altijd met de trainer overleggen over het verhogen van je niveau!

Trainen in de mooiste parken van Nederland, dat klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Er volgens achter komen dat jouw favoriete sneakers zo groen zijn als gras is natuurlijk iets minder! Daarom raden wij altijd aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden, laat je mooie schoenen dus vooral thuis.

Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet, want zoals wij graag zeggen: ‘HYDRATION IS KEY!’. Over sleutels gesproken, deze kun je met je telefoon in de tas doen van de trainer, dat is pas veilig! Laat voor de rest zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.

Jazeker! Op Team City Bootcamp kun je altijd rekenen

In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. In de praktijk houdt dit in dat we bij extreme weersituaties (zoals een weeralarm, onweer etc.) we inventariseren of het verantwoord is om naar buiten te gaan. Wanneer we vinden dat er een risico kan ontstaan voor onze leden, zullen we besluiten de les(sen) niet door te laten gaan.

We laten je dit altijd per sms/telefoon weten (zorg er dus voor dat je mobiele nummer in je persoonlijke profiel is opgeslagen!). Ook communiceren we dit bericht via onze Social Media. Zonder tegenbericht ben je gewoon van harte welkom!

Door op ‘locaties’ te klikken en vervolgens de juiste stad te selecteren vind je bovenaan de pagina een overzicht van alle locaties. In de beschrijving van de locaties is een link toegevoegd, deze link stuurt je door naar de exacte verzamellocatie. Zo weet je op de meter nauwkeurig waar je moet zijn! Ook wanneer je ingelogd bent op ons portaal kan je naar jouw reserveringen gaan, hier vind je meer informatie over de Bootcamp zelf en over de locatie! Als er onduidelijkheden zijn kan je ons altijd mailen of onze trainer een berichtje sturen! #Letsgo

Dat kan, wanneer je lid bent bij Team City Bootcamp is je lidmaatschap of strippenkaart binnen iedere vestiging geldig.

Door een mailtje te sturen naar info@citybootcamp.nl kun je aangeven in welke stad je graag zou willen Bootcampen, wij passen dit dan aan voor je!

Geen probleem, gezellig!

Neem vooral je vrienden, schoonmoeder, of tante van je buurvrouw mee naar een van de lessen. Ze zijn van harte welkom om eens te ervaren waar jij mee besmet bent geraakt.

Vergeet hem/haar niet even aan te melden voor een proefles, zodat onze trainer weet wie hij/zij kan verwachten in de les.

Lidmaatschap

Het opzeggen van je lidmaatschap kun je doen door een mail te sturen naar info@citybootcamp.nl.

Jouw lidmaatschap loopt van de eerste t/m de laatste dag van de maand. We hanteren een maand opzegtermijn. Zeg je dus in het begin van de maand op, dan loopt je abonnement nog tot aan het einde van de volgende maand.

Het pauzeren van je lidmaatschap kun je doen door een mail te sturen naar info@citybootcamp.nl

Hierin moet je de begin en eind datum van deze periode vermelden en dan zal je lidmaatschap op pauze worden gezet, dit wil zeggen dat je de maanden waarin de niet sport ook niet hoeft te betalen. Mocht deze periode langer of korter duren kun je dit ook aangeven via de mail en word het geregeld.

Het pauzeren van je lidmaatschap kan vanaf de 1e dag van de aankomende maand.

Het kan zo zijn dat je jouw lidmaatschap pauzeert wanneer er al een incasso is geweest, deze kosten zullen dan later worden verrekend op jouw eerstvolgende factuur.

Heb je je lidmaatschap opgezegd? Je account blijft dan wel in ons systeem bekend. Mocht je na een tijdje bedenken dat je ons mist, of dat je na een break weer aan de slag wilt, dan kan je zelf weer inloggen en een nieuw lidmaatschap aanschaffen.

Log in met je gegevens op de App . Ga naar ‘lidmaatschappen’. Onder deze knop zie je de verschillende lidmaatschappen die mogelijk zijn. Kies het lidmaatschap dat je wil activeren door op bestellen te klikken.

Nadat je op ‘Bestellen’ hebt gedrukt, kun je het betaalproces doorlopen om je lidmaatschap weer te activeren.

Bij het activeren van het abonnement wordt er gevraagd om je IBAN nummer, voor de maandelijkse automatische incasso. Geef de machtiging, ga akkoord met de voorwaarden en je bent weer lid!

In principe wordt je lidmaatschap meteen na inschrijving geactiveerd. Heb je na twee werkdagen nog geen inloggegevens van ons (per e-mail) ontvangen, laat ons dat dan weten. We zullen er dan zo snel mogelijk voor zorgen dat je account in orde wordt gemaakt!

Check ook altijd even je spam!

Wanneer je voor de eerste keer bij ons een proefles hebt gevolgd ontvang jij een kortingscode, deze kan je gebruiken wanneer je voor de eerste keer een lidmaatschap of strippenkaart afsluit.

Daarnaast draaien we jaarlijks ook verschillende acties op lidmaatschappen en strippenkaarten waarvan je gebruik kan maken.

Je wordt hier per sms of e-mail over geïnformeerd.

De eerste incasso die je van ons ontvangt bevat altijd twee bedragen. Dit wordt in twee afschrijvingen geïncasseerd.

De afschrijvingen zijn opgebouwd uit het maandbedrag van de eerste volle maand die je bij ons sport + het bedrag naar rato van het aantal losse dagen dat je in de lopende maand meedoet.

Wij incasseren de lidmaatschappen rond de 15/16e van de maand, afhankelijk van je bank zal het bedrag rond die periode van je rekening worden afgeschreven.

Samenvoeging Bootcamp Team & City Bootcamp

Sinds 1 januari 2022 hebben Bootcamp Team en City Bootcamp de handen in een geslagen om samen Bootcamp in Nederland nog beter op de kaart te zetten.

Na ruim anderhalf jaar samen te hebben gewerkt is er besloten om beide organisaties tot 1 te voegen.

Vanaf juli 2023 is Bootcamp Team en City Bootcamp samengevoegd tot Team City Bootcamp.

Naast een nieuw systeem, nieuwe website, nieuw logo en nieuwe kleuren eigenlijk niets.

We blijven nog steeds op alle dezelfde locaties Bootcamps geven met dezelfde trainers!

JJazeker! Alle gegevens + lidmaatschappen en strippenkaarten die in het systeem van Bootcamp Team stonden zijn rechtstreeks overgezet naar het nieuwe systeem van Bootcamp Team.

Hierover heeft iedereen een SMS + mail gehad met daarin alle informatie.

Deze niet ontvangen of klopt er iets niet qua gegevens? Laat het ons dan weten via de mail! info@citybootcamp.nl

Via deze link kom je uit op ons portaal, hier kan je zelf opnieuw een lidmaatschap of strippenkaart afsluiten en daarna kan je meteen aan de slag!

Via deze link kom je uit op ons rooster, hier dien je alleen no even de juiste locatie(s) te selecteren waar jij graag wilt trainen.

Vanuit hier kan je je meteen inschrijven voor een van onze lessen!

Bij Team City Bootcamp wordt er gebruik gemaakt van een ‘Webbasedapp’ dat betekent dat je de App op je apparaat kan installeren zodra je via deze link naar ons portaal gaat.

Je krijgt dan een melding of je deze wilt toevoegen.

Je kan ons het beste even een mailtje sturen met daarin je vraag, dit kan naar info@citybootcamp.nl

Overig

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich veilig en op zijn gemak voelt tijdens een les, is er iets vervelends of ongewoons gebeurd tijdens een Bootcamp en wil je dit graag aan ons melden? Dan kan je in contact komen met onze vertrouwingspersoon, uiteraard blijft dit contact anoniem als jij dit wenst.

Aangezien wij dit soort meldingen erg serieus nemen vragen we je om de situatie per mail aan ons te melden + eventueel het telefoonnummer te vermelden waarop ons vertrouwingspersoon contact met je kan opzoeken, zodat we dit samen kunnen oplossen.

Je kan dit mailen naar; meldingen@citybootcamp.nl