Bootcamp Alphen aan de Rijn

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit te worden? Wil je sporten in de buitenlucht met gezellige en gemotiveerde mensen? Kom bootcampen bij Team City Bootcamp Alphen aan de Rijn!

Bij Team City Bootcamp in Alphen aan den Rijn heb je de keuze uit diverse locaties en lesmogelijkheden. Of je nu wilt bootcampen in het Zegerslootgebied, het Europapark of een andere prachtige plek in de omgeving, er is altijd een geschikte locatie in de buurt. Daarnaast bieden we verschillende soorten bootcamplessen aan, zoals low-level, high-level, boxing of power bootcamp. We hebben voor elk niveau en elke voorkeur iets te bieden!

Bootcampen bij Team City Bootcamp in Alphen aan den Rijn is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je traint in de frisse buitenlucht onder begeleiding van onze professionele trainers en in een positieve omgeving. Je ontmoet leuke mensen die je tijdens de workouts aanmoedigen en motiveren. Na elke sessie voel je je energieker, sterker en zelfverzekerder dankzij Team City Bootcamp.

Wil je meedoen? Volg een proefles!

Meedoen aan een Bootcamp is eenvoudig

Meld je aan voor een proefles

Om mee te doen kun je jezelf inschrijven voor een gratis proefles. Selecteer een les die bij je past en meld je aan!

Probeer het uit

Trek je sportkleren aan en kom naar de proefles, voel de energie en ervaar meteen of bootcamp iets voor je is.

Doe mee op je eigen niveau

Na de proefles weet je welke bootcamp les bij jou past en kun je jouw proefles omzetten in een lidmaatschap.

Meedoen aan een Bootcamp is eenvoudig

Stap 1: Meld je aan voor een proefles

Om mee te doen kun je jezelf inschrijven voor een gratis proefles. Selecteer een les die bij je past en meld je aan!

Stap 2: Probeer het uit

Trek je sportkleren aan en kom naar de proefles, voel de energie en ervaar meteen of bootcamp iets voor je is.

Stap 3: Doe mee op je eigen niveau

Na de proefles weet je welke bootcamp les bij jou past en kun je jouw proefles omzetten in een lidmaatschap.

Ontmoet onze trainers

Bart

Bart

Hoi, ik ben Bart, jouw toegewijde bootcamp-instructeur. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke aanpak. Ik sta bekend om mijn intense en uitdagende lessen, maar ik ga verder dan dat. Ik luister naar jouw individuele behoeften en doelen, en pas mijn trainingen aan om het beste uit jou te halen. Samen zetten we stappen richting jouw persoonlijke succes.

Linda

Linda

Ik bied graag een zeer diverse bootcamp training aan. Met muzikale aanmoediging gaan we het uiterste uit je halen. Zowel de beginner als de gevorderde gaat met een zeer goed en voldaan gevoel naar huis na mijn bootcamples.

Tim

Tim

Hoi, ik ben Tim. Wat mij onderscheidt, is mijn persoonlijke aanpak. Ik sta bekend om mijn intense en uitdagende lessen, maar ik ga verder dan dat. Ik luister naar jouw individuele behoeften en doelen, en pas mijn trainingen aan om het beste uit jou te halen. Doe met me mee in mijn bootcamplessen en ervaar de kracht van een op maat gemaakte training.

Op welke dagen kan ik meedoen?

Meerdere dagen per week organiseren wij bootcamp lessen, klik op onderstaande button om het lesrooster te zien.
Bekijk lesrooster

Lidmaatschap

Strippenkaart

Je kunt meedoen aan elke les en rekent af per keer.

  • Toegang tot alle lessen
  • Keuze uit 5, 10 of 20 strippen
  • 12 maanden geldig

Vanaf € 8 per les

Maand abonnement

Je kunt meedoen aan elke bootcamp les voor een vast bedrag per maand.

  • Maandelijks opzegbaar
  • Toegang tot alle lessen
  • Onbeperkt bootcampen

€ 45 per maand

Één keer per week

Je kunt een keer per week meedoen voor een vast bedrag per maand.

  • Toegang tot alle lessen
  • Je kunt 1x per week meedoen
  • Te combineren met losse strippen

€ 30,00 per maand

Meest gestelde vragen:

Wij raden aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kan en vies mag worden. Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet, want zoals wij graag zeggen: ‘HYDRATION IS KEY!’. Over sleutels gesproken, deze kun je met je telefoon in de tas doen van de trainer, dat is pas veilig! Wel adviseren we je om zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis te laten.

Meld je via de website aan voor een proefles! Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met de exacte verzamellocatie, je weet dan op de meter nauwkeurig waar de verzamellocatie is van jouw les. Je kunt onze trainers herkennen aan de Team City Bootcamp kleding.

Het is verstandig om 10 minuutjes eerder te komen, de trainer kan jou dan alvast met open armen ontvangen, hij/zij kan dan ook meteen inschatten hoe ervaren je bent en de oefeningen hierop aanpassen, ook is er dan de ruimte om met onze trainers blessures of andere persoonlijke bijzonderheden te bespreken waarmee we rekening moeten houden.

Wanneer jij je hebt aangemeld heb je in een andere mail jouw persoonlijke gegevens ontvangen en kan je inloggen op ons portaal.
Wanneer je naar jouw profiel gaat (ik) en je scrolt een stukje naar onder dan zie je daar jouw reservering staan en kan je op meer informatie drukken. Hier vind je uitleg over de exacte verzamellocatie en lees je meer over de inhoud van de Bootcamp.

Het kan zijn dat deze mail in je spam terecht is gekomen, zou je daar eerst eens willen kijken? Staat de mail ook niet in je spambox? Stuur dan een mail naar info@citybootcamp.nl en het wordt opgelost.

Ontzettend jammer natuurlijk, maar we hopen jou dan graag snel op een ander moment te zien.
Wanneer je inlogt op ons portaal kan je via jouw reserveringen jezelf afmelden voor een les en je eventueel daarna meteen opnieuw inschrijven voor een moment waarop het voor jou wel uitkomt, je ontvangt dan opnieuw alle benodigde informatie.

Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een mail naar; info@citybootcamp.nl

In principe trainen we altijd, mocht het echt niet verantwoord zijn om te gaan trainen dan willen we in samenspraak met de trainer nog wel eens een les annuleren, we laten jou dit dan tijdig weten via een SMS of een belletje.

Ook kan het zijn dat een trainer tijdens de les besluit dat het te gevaarlijk is, hij/zij kan dan beslissen om de les (vroeg)tijdig te stoppen.

Onze leden over bootcamp?

Jouw Bootcamp ervaring bij ons vinden we belangrijk. Positieve én negatieve feedback is welkom, want dan weten we wat werkt en wat beter kan. Hier vind je onze score bij Kiyoh, klik op het cijfer om alle ervaringen te lezen. Wil jij je ervaring met ons delen? Dan kan dat via de ‘beoordeel ons button‘.