Bootcamp Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit te worden? Wil je sporten in de buitenlucht met gezellige en gemotiveerde mensen? Kom bootcampen bij Team City Bootcamp Amersfoort!

Ga naar buiten, doe een pittige workout en voel het resultaat!

Bij Team City Bootcamp in Amersfoort heb je de keuze uit diverse locaties en lesmogelijkheden. Of je nu wilt bootcampen in het prachtige en veelzijdige stadspark van Park Randenbroek, in Park Schothorst, het groene hart van Amersfoort-Noord of in de mooie groene woonwijk Vathorst. Er is altijd een geschikte plek in de buurt. Daarnaast bieden we verschillende soorten bootcamplessen aan, zoals low-level, all-level, power bootcamp of een special zoals running bootcamp. We hebben voor elk niveau en elke voorkeur iets te bieden!

Bootcamp Les in het Park

Lesaanbod:

Standaard Bootcamp

All-level Bootcamp

Bij de all-level bootcamp train je op je eigen niveau, onze trainers passen de oefeningen aan op jouw tempo!

Standaard Bootcamp

Power Bootcamp

Wil jij net een stapje extra zetten en jezelf tot het uiterste pushen? Dan is de Power Bootcamp voor jou!

Vitaal Fit

Vitaal Fit

Een training die speciaal voor senioren (55+) is ontwikkelt om gezond, vitaal en mobiel te zijn en te blijven!

Doe mee met het team van Amersfoort!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Doe mee met het team van Amersfoort!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Nieuw bij Team City Bootcamp?

Als je voor de eerste keer mee gaat doen aan een Bootcamp, hoef jij je geen zorgen te maken! Onze trainers zullen ervoor zorgen dat je de bootcamp les op je eigen tempo kunt volgen. Aan alles is gedacht om jouw eerste training zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en sport op je eigen tempo!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf jezelf in een voor een eerste proefles! Je kunt vrijwel elke dag een proefles volgen. Wil je weten wat je tijdens een eerste proefles kunt verwachten, lees hier meer over het volgen van een eerste bootcamp les.

Foto’s van onze bootcamp trainingen

Ontmoet het team van Amersfoort

We hebben geen spiegels en we houden ons shirt aan, maar hebben plezier en zorgen samen voor een blijvend resultaat!

Bootcamp Locaties Amersfoort

Wil je weten waar we onze bootcamp lessen in Amersfoort geven? Klik op een van de markers op de kaart en je ziet de mooie plekken waar wij onze bootcamp trainingen geven. Ook staat er de exacte verzamellocaties bij vermeld. Zodra jij jezelf hebt aangemeld voor een training ontvang te tevens per mail nog een uitgebreide uitleg hoe je ons kunt vinden. Zien wij jou binnenkort op een van deze locaties?

Meest gestelde vragen!
Professioneel beantwoord!

Zeker weten! Het geweldige van bootcamp is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je fitnessniveau. Oefeningen kunnen worden aangepast om ze lichter of juist intensiever te maken. Je hoeft je dus niet te vergelijken met anderen, want iedereen sport op zijn eigen niveau.

Elke bootcamp begint met een opwarming en eindigt met een cooldown. Tussenin worden conditionele en krachtoefeningen afgewisseld, soms gecombineerd. Onze full body workout richt zich op alle spiergroepen: billen, buik, borst, benen, rug, en meer.

Wij raden aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet.

Jazeker! Op Team City Bootcamp kun je altijd rekenen. In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan (zoals een weeralarm, onweer etc.). Een annulering laten we altijd per sms weten, staat je mobiele nummer in je profiel? Ook communiceren we een annulering via onze socials. Zonder tegenbericht gaat de les door!

Je sleutels en telefoon kun je in de tas doen van de trainer! Laat voor de rest zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.

 

Heb je nog steeds prangende vragen?
Laten we die dan samen aanpakken en oplossen!

Onze leden over Team City Bootcamp!

Klik op het cijfer om alle beoordelingen te lezen! Wil je jouw ervaring delen? Klik op beoordeel ons.

Klik op het cijfer om alle beoordelingen te lezen! Wil je jouw ervaring delen? Klik op beoordeel ons.