Bootcamp Den Haag

Wil je op een leuke en effectieve manier fit worden in Den Haag? Sluit je dan aan bij Team City Bootcamp, dé toonaangevende bootcamporganisatie in de stad! Bij Team City Bootcamp train je in de prachtige buitenlucht, omringd door de natuurlijke schoonheid van Den Haag en de iconische parken die de stad rijk is.

Onze bootcamplessen in Den Haag vinden plaats op verschillende inspirerende locaties, waaronder bijvoorbeeld de Paleistuin, het Zuiderpark en het Haagse Bos. De Kwartellaan (Martellaan) biedt een plek, perfect voor intensieve workouts. Het Zuiderpark, het grootste stadspark van Nederland, biedt volop ruimte voor diverse trainingsmogelijkheden en uitdagende oefeningen en het Haagse Bos, een prachtig bosrijk gebied, creëert een rustgevende ambiance voor energieke bootcampsessies.

Bij Team City Bootcamp in Den Haag staat een team van ervaren trainers klaar om je te begeleiden en te motiveren tijdens je fitnessreis. Onze trainers zijn experts in bootcamptraining en zorgen ervoor dat elke sessie uitdagend en effectief is. Ze letten op je techniek, geven waardevolle tips en zorgen ervoor dat je het maximale uit elke training haalt.

Wil je meedoen? Volg een proefles!

Meedoen aan een Bootcamp is eenvoudig

Meld je aan voor een proefles

Om mee te doen kun je jezelf inschrijven voor een gratis proefles. Selecteer een les die bij je past en meld je aan!

Probeer het uit

Trek je sportkleren aan en kom naar de proefles, voel de energie en ervaar meteen of bootcamp iets voor je is.

Doe mee op je eigen niveau

Na de proefles weet je welke bootcamp les bij jou past en kun je jouw proefles omzetten in een lidmaatschap.

Meedoen aan een Bootcamp is eenvoudig

Stap 1: Meld je aan voor een proefles

Om mee te doen kun je jezelf inschrijven voor een gratis proefles. Selecteer een les die bij je past en meld je aan!

Stap 2: Probeer het uit

Trek je sportkleren aan en kom naar de proefles, voel de energie en ervaar meteen of bootcamp iets voor je is.

Stap 3: Doe mee op je eigen niveau

Na de proefles weet je welke bootcamp les bij jou past en kun je jouw proefles omzetten in een lidmaatschap.

Ontmoet onze trainers

Patrick

Personal trainer

Patrick

De bootcamps verzorg ik op een creatieve manier en met de ondersteuning van elkaar en de omgeving. Zowel conditie als kracht gerichte oefeningen en spel worden afgewisseld. Ik zoek samen met de deelnemers de juiste intensiteit op. En heb met een creatieve mindset altijd een variatie op een oefening gereed waarmee we hem zwaarder, lichter, gerichter of op persoonlijke doelen- of een blessure kunnen toespitsen.

Linda

Personal Trainer

Linda

Ik bied graag een zeer diverse bootcamp training aan. Met muzikale aanmoediging gaan we het uiterste uit je halen. Zowel de beginner als de gevorderde gaat met een zeer goed en voldaan gevoel naar huis na mijn bootcamples.

Rob

Personal Trainer

Rob

Mijn hele leven heb ik veel gesport en vind ik het erg leuk om andere mensen op een enthousiaste manier aan het sporten te krijgen. Waarbij zij veel plezier ervaren bij het sporten en uiteindelijke de intrinsieke motivatie krijgen om steeds een stapje verder te gaan en dus ook steeds een stapje gezonder door het leven gaan.

Op welke dagen kan ik meedoen?

Meerdere dagen per week organiseren wij bootcamp lessen, klik op onderstaande button om het lesrooster te zien.
Bekijk lesrooster

Lidmaatschap

Strippenkaart

Je kunt meedoen aan elke les en rekent af per keer.

  • Toegang tot alle lessen
  • Keuze uit 5, 10 of 20 strippen
  • Twaalf maanden geldig

Vanaf € 8 per les

Maand abonnement

Je kunt meedoen aan elke bootcamp les voor een vast bedrag per maand.

  • Maandelijks opzegbaar
  • Toegang tot alle lessen
  • Onbeperkt bootcampen

€ 45 per maand

Één keer per week

Je kunt een keer per week meedoen voor een vast bedrag per maand.

  • Toegang tot alle lessen
  • Je kunt 1x per week meedoen
  • Te combineren met losse strippen

€ 30,00 per maand

Meest gestelde vragen:

Wij raden aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kan en vies mag worden. Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet, want zoals wij graag zeggen: ‘HYDRATION IS KEY!’. Over sleutels gesproken, deze kun je met je telefoon in de tas doen van de trainer, dat is pas veilig! Wel adviseren we je om zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis te laten.

Meld je via de website aan voor een proefles! Na het aanmelden ontvang je een bevestigingsmail met de exacte verzamellocatie, je weet dan op de meter nauwkeurig waar de verzamellocatie is van jouw les. Je kunt onze trainers herkennen aan de Team City Bootcamp kleding.

Het is verstandig om 10 minuutjes eerder te komen, de trainer kan jou dan alvast met open armen ontvangen, hij/zij kan dan ook meteen inschatten hoe ervaren je bent en de oefeningen hierop aanpassen, ook is er dan de ruimte om met onze trainers blessures of andere persoonlijke bijzonderheden te bespreken waarmee we rekening moeten houden.

Wanneer jij je hebt aangemeld heb je in een andere mail jouw persoonlijke gegevens ontvangen en kan je inloggen op ons portaal.
Wanneer je naar jouw profiel gaat (ik) en je scrolt een stukje naar onder dan zie je daar jouw reservering staan en kan je op meer informatie drukken. Hier vind je uitleg over de exacte verzamellocatie en lees je meer over de inhoud van de Bootcamp.

Het kan zijn dat deze mail in je spam terecht is gekomen, zou je daar eerst eens willen kijken? Staat de mail ook niet in je spambox? Stuur dan een mail naar info@citybootcamp.nl en het wordt opgelost.

Ontzettend jammer natuurlijk, maar we hopen jou dan graag snel op een ander moment te zien.
Wanneer je inlogt op ons portaal kan je via jouw reserveringen jezelf afmelden voor een les en je eventueel daarna meteen opnieuw inschrijven voor een moment waarop het voor jou wel uitkomt, je ontvangt dan opnieuw alle benodigde informatie.

Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een mail naar; info@citybootcamp.nl

In principe trainen we altijd, mocht het echt niet verantwoord zijn om te gaan trainen dan willen we in samenspraak met de trainer nog wel eens een les annuleren, we laten jou dit dan tijdig weten via een SMS of een belletje.

Ook kan het zijn dat een trainer tijdens de les besluit dat het te gevaarlijk is, hij/zij kan dan beslissen om de les (vroeg)tijdig te stoppen.