Bootcamp Den Haag

Wil je op een leuke en effectieve manier fit worden in Den Haag? Sluit je dan aan bij Team City Bootcamp, dé toonaangevende bootcamporganisatie in de stad! Bij Team City Bootcamp train je in de prachtige buitenlucht, omringd door de natuurlijke schoonheid van Den Haag en de iconische parken die de stad rijk is.

Ga naar buiten, doe een pittige workout en voel het resultaat!

Onze bootcamplessen in Den Haag vinden plaats op verschillende inspirerende locaties, waaronder bijvoorbeeld de Paleistuin, het Zuiderpark en het Haagse Bos. De Kwartellaan (Martellaan) biedt een plek, perfect voor intensieve workouts. Het Zuiderpark, het grootste stadspark van Nederland, biedt volop ruimte voor diverse trainingsmogelijkheden en uitdagende oefeningen en het Haagse Bos, een prachtig bosrijk gebied, creëert een rustgevende ambiance voor energieke bootcampsessies.

Aanbod Den Haag:

Full Body workouts
Heavy Bootcamp
Voedingsadvies
Bokslessen
Mommy bootcamp
Cardio training

Doe mee met het team van Den Haag!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Nieuw bij Team City Bootcamp?

Als je voor de eerste keer mee gaat doen aan een Bootcamp, hoef jij je geen zorgen te maken! Onze trainers zullen ervoor zorgen dat je de bootcamp les op je eigen tempo kunt volgen. Aan alles is gedacht om jouw eerste training zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en sport op je eigen tempo!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf jezelf in een voor een eerste proefles! Je kunt vrijwel elke dag een proefles volgen. Wil je weten wat je tijdens een eerste proefles kunt verwachten, lees hier meer over het volgen van een eerste bootcamp les.

Ontmoet het team van Den Haag

Patrick

Personal trainer

Patrick

De bootcamps verzorg ik op een creatieve manier en met de ondersteuning van elkaar en de omgeving. Zowel conditie als kracht gerichte oefeningen en spel worden afgewisseld. Ik zoek samen met de deelnemers de juiste intensiteit op. En heb met een creatieve mindset altijd een variatie op een oefening gereed waarmee we hem zwaarder, lichter, gerichter of op persoonlijke doelen- of een blessure kunnen toespitsen.

Linda

Personal Trainer

Linda

Ik bied graag een zeer diverse bootcamp training aan. Met muzikale aanmoediging gaan we het uiterste uit je halen. Zowel de beginner als de gevorderde gaat met een zeer goed en voldaan gevoel naar huis na mijn bootcamples.

Rob

Personal Trainer

Rob

Mijn hele leven heb ik veel gesport en vind ik het erg leuk om andere mensen op een enthousiaste manier aan het sporten te krijgen. Waarbij zij veel plezier ervaren bij het sporten en uiteindelijke de intrinsieke motivatie krijgen om steeds een stapje verder te gaan en dus ook steeds een stapje gezonder door het leven gaan.

We hebben geen spiegels en we houden ons shirt aan, maar hebben plezier en zorgen samen voor een blijvend resultaat!

Meest gestelde vragen!
Professioneel beantwoord!

Heb je nog steeds prangende vragen?
Laten we die samen aanpakken en oplossen!