Bootcamp Katwijk aan Zee

Wil je op een leuke en effectieve manier fit worden in Katwijk? Sluit je dan aan bij Team City Bootcamp, dé toonaangevende bootcamporganisatie in de regio! Bij Team City Bootcamp train je in de prachtige buitenlucht, omringd door de natuurlijke schoonheid van Katwijk en de omgeving.

Ga naar buiten, doe een pittige workout en voel het resultaat!

Onze bootcamplessen in Katwijk vinden plaats op verschillende inspirerende locaties, zoals het adembenemende strand van Katwijk aan Zee, de duinen van het Panbos en andere natuurlijke gebieden. Het strand van Katwijk aan Zee biedt een prachtig decor met zijn uitgestrekte zandstranden en verfrissende zeelucht, perfect voor energieke bootcampsessies. De duinen van het Panbos, met hun glooiende landschappen en weelderige begroeiing, creëren een uitdagende omgeving voor workouts.

Doe mee met team Katwijk aan Zee!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Doe mee met team Katwijk aan Zee!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Nieuw bij Team City Bootcamp?

Als je voor de eerste keer mee gaat doen aan een Bootcamp, hoef jij je geen zorgen te maken! Onze trainers zullen ervoor zorgen dat je de bootcamp les op je eigen tempo kunt volgen. Aan alles is gedacht om jouw eerste training zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en sport op je eigen tempo!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf jezelf in een voor een eerste proefles! Je kunt vrijwel elke dag een proefles volgen. Wil je weten wat je tijdens een eerste proefles kunt verwachten, lees hier meer over het volgen van een eerste bootcamp les.

Foto’s van onze bootcamp trainingen

We hebben geen spiegels en we houden ons shirt aan, maar hebben plezier en zorgen samen voor een blijvend resultaat!

Meest gestelde vragen!
Professioneel beantwoord!

Zeker weten! Het geweldige van bootcamp is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je fitnessniveau. Oefeningen kunnen worden aangepast om ze lichter of juist intensiever te maken. Je hoeft je dus niet te vergelijken met anderen, want iedereen sport op zijn eigen niveau.

Elke bootcamp begint met een opwarming en eindigt met een cooldown. Tussenin worden conditionele en krachtoefeningen afgewisseld, soms gecombineerd. Onze full body workout richt zich op alle spiergroepen: billen, buik, borst, benen, rug, en meer.

Wij raden aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet.

Jazeker! Op Team City Bootcamp kun je altijd rekenen. In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan (zoals een weeralarm, onweer etc.). Een annulering laten we altijd per sms weten, staat je mobiele nummer in je profiel? Ook communiceren we een annulering via onze socials. Zonder tegenbericht gaat de les door!

Je sleutels en telefoon kun je in de tas doen van de trainer! Laat voor de rest zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.

 

Heb je nog steeds prangende vragen?
Laten we die dan samen aanpakken en oplossen!

Onze leden over Team City Bootcamp!

Klik op het cijfer om alle beoordelingen te lezen!
Wil je jouw ervaring delen? Klik op beoordeel ons.