Bootcamp Nijmegen

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om fit te worden? Wil je sporten in de buitenlucht met gezellige en gemotiveerde mensen? Dan is Team City Bootcamp in Nijmegen iets voor jou!

Ga naar buiten, doe een pittige workout en voel het resultaat!

Bij bootcampen in Nijmegen kun je kiezen uit verschillende locaties en soorten lessen. Zo kun je bijvoorbeeld bootcampen bij de Spiegelwaal, het Goffertpark, het Valkhofpark of Park Brakkenstein. Je kunt ook kiezen voor een low-level, high-level, boxing of power bootcamp. Er is voor ieder wat wils! Bootcampen in Nijmegen is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Je traint in de frisse lucht met een professionele trainer en een positieve vibe. Je ontmoet leuke mensen die je steunen en motiveren. Je voelt je energieker, sterker en zelfverzekerder.

Doe mee met het team van Nijmegen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Doe mee met het team van Nijmegen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Nieuw bij Team City Bootcamp?

Als je voor de eerste keer mee gaat doen aan een Bootcamp, hoef jij je geen zorgen te maken! Onze trainers zullen ervoor zorgen dat je de bootcamp les op je eigen tempo kunt volgen. Aan alles is gedacht om jouw eerste training zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en sport op je eigen tempo!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf jezelf in een voor een eerste proefles! Je kunt vrijwel elke dag een proefles volgen. Wil je weten wat je tijdens een eerste proefles kunt verwachten, lees hier meer over het volgen van een eerste bootcamp les.

Foto’s van onze bootcamp trainingen

We hebben geen spiegels en we houden ons shirt aan, maar hebben plezier en zorgen samen voor een blijvend resultaat!

Meest gestelde vragen!
Professioneel beantwoord!

Zeker weten! Het geweldige van bootcamp is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je fitnessniveau. Oefeningen kunnen worden aangepast om ze lichter of juist intensiever te maken. Je hoeft je dus niet te vergelijken met anderen, want iedereen sport op zijn eigen niveau.

Elke bootcamp begint met een opwarming en eindigt met een cooldown. Tussenin worden conditionele en krachtoefeningen afgewisseld, soms gecombineerd. Onze full body workout richt zich op alle spiergroepen: billen, buik, borst, benen, rug, en meer.

Wij raden aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet.

Jazeker! Op Team City Bootcamp kun je altijd rekenen. In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan (zoals een weeralarm, onweer etc.). Een annulering laten we altijd per sms weten, staat je mobiele nummer in je profiel? Ook communiceren we een annulering via onze socials. Zonder tegenbericht gaat de les door!

Je sleutels en telefoon kun je in de tas doen van de trainer! Laat voor de rest zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.

 

Heb je nog steeds prangende vragen?
Laten we die dan samen aanpakken en oplossen!

Onze leden over Team City Bootcamp!

Klik op het cijfer om alle beoordelingen te lezen!
Wil je jouw ervaring delen? Klik op beoordeel ons.