Bootcamp Rijswijk

Wil je op een effectieve en leuke manier fit worden in Rijswijk? Sluit je dan aan bij Team City Bootcamp, dé toonaangevende bootcamporganisatie in de regio! Onze bootcamplessen in Rijswijk vinden plaats op diverse inspirerende locaties, zoals het groene Wilhelminapark en andere pittoreske plekken in de buurt. Bij Team City Bootcamp train je in de buitenlucht, omringd door de natuurlijke schoonheid van Rijswijk.

Ga naar buiten, doe een pittige workout en voel het resultaat!

Onze ervaren trainers zorgen ervoor dat elke bootcampsessie uitdagend en effectief is. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten of een ervaren sporter die op zoek is naar nieuwe uitdagingen, ons gevarieerde aanbod van trainingen biedt voor elk wat wils. Van energieke workouts tot kracht- en conditietrainingen, we hebben het allemaal! Doe mee met Team City Bootcamp in Rijswijk en ervaar de positieve sfeer en de voldoening van het behalen van je fitnessdoelen.

Doe mee met het team van Rijswijk!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Doe mee met het team van Rijswijk!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Nieuw bij Team City Bootcamp?

Als je voor de eerste keer mee gaat doen aan een Bootcamp, hoef jij je geen zorgen te maken! Onze trainers zullen ervoor zorgen dat je de bootcamp les op je eigen tempo kunt volgen. Aan alles is gedacht om jouw eerste training zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en sport op je eigen tempo!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf jezelf in een voor een eerste proefles! Je kunt vrijwel elke dag een proefles volgen. Wil je weten wat je tijdens een eerste proefles kunt verwachten, lees hier meer over het volgen van een eerste bootcamp les.

Foto’s van onze bootcamp trainingen

We hebben geen spiegels en we houden ons shirt aan, maar hebben plezier en zorgen samen voor een blijvend resultaat!

Bootcamp locaties in Rijswijk

Wil je weten waar we onze bootcamp lessen in Rijswijk geven? Klik op een van de markers op de kaart en je ziet de mooie plekken waar wij onze bootcamp trainingen geven. Ook staat er de exacte verzamellocaties bij vermeld. Zodra jij jezelf hebt aangemeld voor een training ontvang te tevens per mail nog een uitgebreide uitleg hoe je ons kunt vinden. Zien wij jou binnenkort op een van deze locaties?

Meest gestelde vragen!
Professioneel beantwoord!

Zeker weten! Het geweldige van bootcamp is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je fitnessniveau. Oefeningen kunnen worden aangepast om ze lichter of juist intensiever te maken. Je hoeft je dus niet te vergelijken met anderen, want iedereen sport op zijn eigen niveau.

Elke bootcamp begint met een opwarming en eindigt met een cooldown. Tussenin worden conditionele en krachtoefeningen afgewisseld, soms gecombineerd. Onze full body workout richt zich op alle spiergroepen: billen, buik, borst, benen, rug, en meer.

Wij raden aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet.

Jazeker! Op Team City Bootcamp kun je altijd rekenen. In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan (zoals een weeralarm, onweer etc.). Een annulering laten we altijd per sms weten, staat je mobiele nummer in je profiel? Ook communiceren we een annulering via onze socials. Zonder tegenbericht gaat de les door!

Je sleutels en telefoon kun je in de tas doen van de trainer! Laat voor de rest zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.

 

Heb je nog steeds prangende vragen?
Laten we die dan samen aanpakken en oplossen!

Onze leden over Team City Bootcamp!

Klik op het cijfer om alle beoordelingen te lezen!
Wil je jouw ervaring delen? Klik op beoordeel ons.