Bootcamp Rotterdam

Rotterdam is dé perfecte plek om jezelf uit te dagen tijdens een sportieve bootcamp! Rotterdam is een stad die leeft en ademt. Maar het beste van alles is nog wel de mentaliteit. Hier geldt: ‘niet lullen maar bootcampen’. Het Kralingse Bos is een van de populairste Bootcamp locaties in Rotterdam waar vrijwel altijd een leuke groep van 15 mensen aan het bootcampen is. Waar je van op één plek blijven op het super grote grasveld, tot tussen de bomen kan rennen en squatten. Niks is te gek hier. Andere locaties zoals het Park en het Dakpark zijn ook favorieten onder onze leden en trainers.

Ga naar buiten, doe een pittige workout en voel het resultaat!

Het team van trainers kenmerkt zich door hun motivatie, gedrevenheid en ze weten precies hoe ze jou kunnen uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Met hun kennis en expertise helpen ze je om je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken. Onze vestigingsmanager Mitchell weet precies hoe je mensen moet uitdagen in een training. De locaties zijn hierop uitgekozen en samen met de trainers zorgt hij voor een leuke training, elke dag weer!

Het beste van Team City Bootcamp Rotterdam zijn de mensen die mee doen aan de lessen. Deze mensen zijn net zo gedreven en gepassioneerd als jij. Samen werken jullie naar die doelen toe en halen jullie het beste uit elkaar. Het groepsgevoel is hier fantastisch en dat zie je terug in elkaar aanmoedigen als iemand even stuk zit in het laatste sprintje van de laatste minuut van de training. Dat is pas sportiviteit!

Doe mee met team Rotterdam!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Doe mee met team Rotterdam!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en kom volgende week weer!

Nieuw bij Team City Bootcamp?

Als je voor de eerste keer mee gaat doen aan een Bootcamp, hoef jij je geen zorgen te maken! Onze trainers zullen ervoor zorgen dat je de bootcamp les op je eigen tempo kunt volgen. Aan alles is gedacht om jouw eerste training zo goed mogelijk te laten verlopen!

Wees gewoon jezelf, maak vrienden en sport op je eigen tempo!

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf jezelf in een voor een eerste proefles! Je kunt vrijwel elke dag een proefles volgen. Wil je weten wat je tijdens een eerste proefles kunt verwachten, lees hier meer over het volgen van een eerste bootcamp les.

Foto’s van onze bootcamp trainingen

We hebben geen spiegels en we houden ons shirt aan, maar hebben plezier en zorgen samen voor een blijvend resultaat!

Meest gestelde vragen!
Professioneel beantwoord!

Zeker weten! Het geweldige van bootcamp is dat het voor iedereen toegankelijk is, ongeacht je fitnessniveau. Oefeningen kunnen worden aangepast om ze lichter of juist intensiever te maken. Je hoeft je dus niet te vergelijken met anderen, want iedereen sport op zijn eigen niveau.

Elke bootcamp begint met een opwarming en eindigt met een cooldown. Tussenin worden conditionele en krachtoefeningen afgewisseld, soms gecombineerd. Onze full body workout richt zich op alle spiergroepen: billen, buik, borst, benen, rug, en meer.

Wij raden aan om sportkleding aan te trekken die tegen een stootje kunnen en vies mogen worden. Verder is het verstandig om verschillende lagen te dragen, zo kun je je outfit telkens aanpassen op het weer. Nederland is zoals je weet nogal wisselvallig. Vergeet ook jouw flesje water niet.

Jazeker! Op Team City Bootcamp kun je altijd rekenen. In principe sporten we met iedere weersomstandigheid, tenzij er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan (zoals een weeralarm, onweer etc.). Een annulering laten we altijd per sms weten, staat je mobiele nummer in je profiel? Ook communiceren we een annulering via onze socials. Zonder tegenbericht gaat de les door!

Je sleutels en telefoon kun je in de tas doen van de trainer! Laat voor de rest zoveel mogelijk waardevolle spullen thuis.

 

Heb je nog steeds prangende vragen?
Laten we die dan samen aanpakken en oplossen!

Onze leden over Team City Bootcamp!

Klik op het cijfer om alle beoordelingen te lezen!
Wil je jouw ervaring delen? Klik op beoordeel ons.