TEAM CITY BOOTCAMP

Bootcamp is onze passie en gaan voor verandering. Wij inspireren tot een positieve mindset en zorgen voor echte resultaten!”

Over Team City Bootcamp

Onze reis begon op 5 maart 2011 waarbij Eric Gugelot, een personal trainer met jarenlange ervaring, een idee had om de traditionele fitness wereld te veranderen. In zijn dagelijkse werk als personal trainer zag hij steeds meer mensen in de sportschool rondlopen zonder echt te weten waar ze mee bezig waren. En laten we eerlijk zijn, we kennen allemaal wel die betalende leden die nooit echt de sportschool ingaan. Zonde van het geld, en het zorgde er ook voor dat sporten vaak geassocieerd werd met negatieve gevoelens. Dat moest anders kunnen, vond hij.

We hadden toen al grote dromen. Waar we met slechts twee trainers en vier lessen per week begonnen op één locatie. Hebben we nu een fantastisch team van meer dan 150 trainers en geven we lessen op meer dan 600 locaties door heel Nederland.

Onze missie

Onze missie is dan ook meer dan alleen een workout. Onze gemeenschap straalt die positieve mindset uit, en de resultaten die onze leden behalen op het gebied van gewichtsverlies, spierkracht en conditie zijn echt inspirerend. We hebben diverse op maat gemaakte programma’s om jou te begeleiden naar je doelen.

Wij zorgen ervoor dat Nederland het gezondste land van Europa wordt.

Sluit je aan bij ons en ontdek jouw groei met Team City Bootcamp aan je zijde!