Andre Schutter

Personal Trainer

Mijn naam is André Schutter en ik werk fulltime als medisch revalidatie- / mobiliteitstrainer en massagetherapeut in mijn eigen praktijk en studio in Den Haag. Mijn doel is om mensen te helpen lichamelijk te herstellen of met name preventief bezig te zijn om zo weer soepeler en vooral vrij van pijn te bewegen tijdens de dagelijkse activiteiten, zowel op het werk, tijdens het sporten, bij hobby’s als met name thuis.

Wat kunnen mensen verwachten in jouw bootcamp trainingen?
De kennis, vaardigheden en ervaring vanuit mijn praktijk en studio zet ik effectief, veilig en verantwoord in als bootcamp-instructeur bij Team City Bootcamp en diverse internationale organisaties.

Wat vind je belangrijk bij het geven van jouw Bootcamp trainingen?
Mijn trainingen zijn gericht op plezier krijgen en behouden in resultaatgericht en veelzijdig bewegen, danwel het op een hoger niveau willen tillen. Elke training heeft een gestructureerde opbouw, waar ik met allerlei trainingsmaterialen bewezen effectieve krachtoefeningen afwissel met mobiliteits-, cardio- en core oefeningen om zo in alle bewegingsrichtingen en -vlakken te trainen. Het meest belangrijke daarbij is dat ik altijd rekening hou met factoren als leeftijd, fitnessniveau en vooral mogelijke lichamelijke situaties (b.v. ongemakken, blessures, zwangerschap) waardoor het verantwoord en vertrouwd blijft. Zo werk ik bijvoorbeeld met een tijdsduur per oefening, zodat deelnemers zich kunnen concentreren op hun eigen tempo en goede techniekuitvoering. Dit type bootcamptrainingen bieden je dus een geweldige kans en mooie gelegenheid om (weer) op een leuke, veilige en opbouwende manier in de buitenlucht te sporten in groepsverband, maar dan wel op jouw eigen niveau!