Als je voor de eerste keer mee gaat doen aan een Bootcamp, hoef jij je geen zorgen te maken. Onze professionele trainers zullen je goed begeleiden en ervoor zorgen dat je de bootcamp les op je eigen tempo kunt volgen. Iedereen die in de les aanwezig is heeft een eerste keer deel genomen en kan je helpen, maar ook alleen als jij jezelf daar prettig bij voelt.

Indien nodig kun je de trainer op de hoogte te stellen van een aandoening of blessure waarvan je wilt dat hij/zij op de hoogte is. Verder is het gewoon lekker sporten in de buitenlucht. Zorg daarom voor comfortabel zittende sportkleding die een klein beetje vies mag worden. Daarnaast is het handig om rekening te houden met het weer. Bij wisselvallig weer raden we aan om een vestje en/of jasje mee te nemen. Als je eenmaal warm bent kun je deze makkelijk uit doen en bij de trainer afgeven. Ook heeft de trainer een tas bij zich waar je jouw kostbare spullen (telefoon / sleutels) in kunt doen. Aan alles is gedacht om de training zo goed mogelijk te laten verlopen! Lees hier het complete artikel over het volgen van een eerste proefles. 

Ben je nieuwsgierig naar een bootcamp Les? Schrijf jezelf in een voor een eerste proefles! De trainer zal jou tijdens de eerste lessen goed begeleiden zodat je alle oefeningen goed, blessure vrij en vooral met plezier uitoefent. Uiteraard ga je wel spierpijn krijgen, maar je wilt toch resultaat? Je kunt vrijwel elke dag een proefles volgen. Zien we je morgen?