Patrick van Leeuwen

Personal Trainer

Hi, ik ben Patrick van Leeuwen. Sinds ik mij kan heugen ben ik actief met sport bezig. Bewegen heeft voor mij ondanks de nodige inspanning altijd ontspanning betekend. Met kennis uit verschillende soorten sport, richt ik mij op personal training en bootcamps; Uiteraard heb en blijf ik mij hiervoor ontwikkelen. Mijn interesse en enthousiasme voor de vele verschillende diciplines waarmee je aan een gezond lichaam maar net zo belangrijk de geest kan werken blijven mij facineren. Ik blijf dan ook altijd actief om mij verder te verdiepen en te scholen in fitness, yoga en voeding.

Wat kunnen mensen verwachten in jouw bootcamp trainingen?
Op creatieve manieren en met de ondersteuning van elkaar plus de omgeving werken we aan ons lichaam. Zowel conditie als kracht gerichte oefeningen en spel worden afgewisseld en zodoende word ons lichaam op alle manieren geprikkeld om sterker te worden. Ook leg ik de nadruk op oefeningen waarin we werken aan houding en coördinatie zodat de resultaten zich toespitsen op de algemene gezondheid waar je ook na de training baat van hebt!

Wat vind je belangrijk bij het geven van jouw Bootcamp trainingen?
Iedereen op elk niveau moet een individuele uitdaging vinden, ook het samen sporten in de buitenlucht moet inspirerend zijn voor de hele groep. Zo maak ik ruimte in oefeningen waar je een gevecht met jezelf kan aangaan, je als team goed gebruik moet maken van elkaars krachten en je als groep samen elkaar motiveerd.

Is er nog iets anders dat je over jezelf wil vertellen?
Mijn rolschaatsen neem ik altijd overal mee op vakantie, om op een sportieve manier nieuwe steden te ontdekken.

Bootcamp instructeur sinds: 2003
Mijn trainingen zijn: explosief, leuk, energiek, afwisselend
Ik geef les in: Den Haag

Wil je exact weten wanneer ik les geef?
Bekijk hier mijn lesrooster

Volg mij: