Kom buiten sporten met collega’s!

🌟 Op zoek naar een totaalervaring voor de vitaliteit van jouw team? 🌟

Wist je dat fitte werknemers niet alleen energieker zijn, maar ook aanzienlijk minder verzuimen dan hun minder actieve collega’s? Hier zijn 4 feiten die laten zien hoe belangrijk vitaliteit is op de werkvloer:

1. Fitte werknemers hebben gemiddeld 27% minder verzuim dan niet-fitte werknemers.
2. Een investering in gezondheidsprogramma’s kan leiden tot een vermindering van verzuimkosten van wel 25%.
3. Regelmatige lichaamsbeweging kan het risico op langdurig verzuim met maar liefst 50% verminderen.
4. Werknemers die regelmatig bewegen en een gezonde levensstijl nastreven, zijn gemiddeld 20% productiever dan hun minder actieve collega’s.

Buiten sporten is geweldig, maar het draait ook om alles eromheen. Daarom hebben we de handen ineengeslagen met High Five Health Promotions om op maat gemaakte vitaliteitstrajecten aan te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Business bootcamp

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers, hebben we business bootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve bootcamp, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen naar een evenement: inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

Onze business bootcamp is toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan is trainen op kantoor iets voor jou.

Ons aanbod

  • Workshop ‘de kracht van positief denken’

  • Workshop ‘stop met diëten, start met gezond eten’

  • Workshop ‘blijf fit, terwijl je zit’

  • Actieve breaks op locatie met onze ‘power breaks’

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bart Bruntink is verantwoordelijk voor de zakelijke samenwerkingen en vertelt graag meer over de mogelijkheden, vragen hierover? Stuur dan een mail naar bart@citybootcamp.nl en hij neemt z.s.m. contact met je op!

Samen werken we aan de vitaliteit op jullie werkvloer!