Kom buiten sporten met collega’s!

Ga voor vitale medewerkers

Als werkgever is het verstandig om te investeren in vitale werknemers. Vitale werknemers hebben namelijk een positieve invloed op de business. Zij zijn productiever, meer betrokken bij de organisatie, verzuimen minder en gaan met een prettiger gevoel naar het werk. Investeer in vitaliteit, want gezonde en vitala werknemers betalen zich terug.

Business bootcamp

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van hun medewerkers, hebben we business bootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve bootcamp, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode of het gezamenlijk trainen naar een evenement: inspanning in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn.

Onze business bootcamp is toegankelijk voor werknemers van ieder sportniveau, van beginner tot en met gevorderde sporters. Maak van de vrijdagmiddagborrel eens een vrijdagmiddagbootcamp en profiteer van de voordelen voor alle werknemers. Samen de uitdaging aangaan, flink afzien en maximaal presteren blijken gouden ingrediënten voor teambuilding. Zoek je de kennis van een ervaren trainer en de motivatie, stimulans en gezelligheid van je collega’s? Dan is trainen op kantoor iets voor jou.

Ons aanbod

  • Bootcamp op locatie of in de directe omgeving van de organisatie

  • Ontzorging in organisatie (wij leveren trainingsmateriaal; trainers, aanmelding etc.);

  • Landelijke dekking en toegankelijk voor kleine organisaties tot grote corporates;

  • Ondersteuning bij de interne marketing voor de opstartfase en tijdens het traject.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Bart Bruntink is verantwoordelijk voor de zakelijke samenwerkingen en vertelt graag meer over de mogelijkheden, vragen hierover? Stuur dan een mail naar bart@citybootcamp.nl en hij neemt z.s.m. contact met je op!

Samen werken we aan de vitaliteit op jullie werkvloer!